Sledite nam:

Kaj iščete?

Izberite Valuta
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
IZBERITE JEZIK
  • sl
  • Angleščina
  • Francoski
  • Ruski
  • Nemški
  • Španski

2L majhne prenosne varjenje baklo klimatska naprava hladilnik bakrenih cevi varjenje baklo hlajenje orodje za popravilo

0 - 0 Ocene
Sku: w84107
Na zalogi Na voljo

Redna cena €329.78 €263.83


Podrobnosti Izdelka

2L majhne prenosne varjenje baklo klimatska naprava hladilnik bakrenih cevi varjenje baklo hlajenje orodje za popravilo kisika rezanje baklo varjenje orodje

Kisikove jeklenke: 37 CM višina 10 CM, premer

Priporočljivo je, da dnevno delo tlak pod nadzorom v 10MP,Neprekinjeno gori za 2-4 ure

Opombe: povišana telesna temperatura med inflacija je pozitivna

Normalno fizikalnih pojavov, ni treba skrbeti,

Plinsko jeklenko: 25 CM visoko in 7.5 CM premer

To se lahko napolni z vžigalnik na plin in utekočinjeni naftni plin, vendar Neprekinjeno gori 0,5-1 ure

(Mora biti napolnjena s tekočino)

uporaba obvestilo:

(1) Izvajanje varnostnih pregledov pred vžiga

Pred uporabo varjenje baklo, je potrebno, da preverite svoje streljanje uspešnosti.Pregled metoda je: pritrdite kisik cev za kisik priključek.Po vklopu kisika, najprej vklopite acetylene prilagajanje ročno kolo, nato pa na kisika prilagajanje ročno kolo, in nato pritisnite s prstom na acetylene priključek.Če menite, da je sesalni, to pomeni, da je njena jet sesalna zmogljivost je normalna.Če ni sesanja, ali celo kisika teče nazaj iz acetylene skupnega, to pomeni, da je curek sesalno učinkovitost, je nenormalno in je treba popraviti, drugače je strogo prepovedano uporabljati.

Če jet sesalno učinkovitost, je normalno, preverite uhajanje zraka.Pregled metoda je: priključite acetylene cev na acetylene skupno potopite varjenje baklo v čisto posodo za vodo ali uporabiti milnici, da je povezava delov, varjenje, gorilnik, ventil za zrak, itd., in nato vklopite prilagajanje kolo za ročni pogon za pošiljanje v kisik in acetylene Qi, če ni v tesen mestu, mehurčki bo mogoče najti.

(2) za Vžig

Po opravljenem zgoraj inšpekcijski pregled, varjenje baklo je mogoče prižgati.Obstajata dve metodi za vžig: acetylene prvi in kisika prvi.Za zagotavljanje varnosti, je najbolje, da se obrnete na acetylene najprej vklopite kisika takoj po vžigu, in prilagodite plamenom.

Ko high-power varjenje baklo se vžge, trenja vžigalno ali druge posebne naprave za vžig je treba uporabiti

Kisik:

1. Priključite velikih kisika steklenico (vir kisika) in mala kisika steklenico z izvirno kisika most tega izdelka, in pritrdite z matico;

2. Najprej izklopite nizko tlaka, gumb za majhne kisika steklenico in vklopite visoko tlačno stikalo majhne kisika steklenico;

3. Počasi vklopite stikalo velikih kisika valja, tam bo rahlo piska, ko inflating, in po tem, ko zvok izgine, to pomeni, da je tlak dvema valjema je uravnotežen in kisik, rdečica je končano;

4. Izključite stikala za velike kisikove jeklenke in majhne kisikove jeklenke, in razloži, kisik, most;

Opomba: pritisk kisika vir ne sme biti višji od delovnega tlaka majhnih kisika steklenico; temperatura majhne kisika, steklenica bo dvignila nekoliko med kisika, rdečica, ki je običajen fizikalni fenomen!

Pet, plinske jeklenke, rdečica:

Butan plin, rdečica način: Ko je tresenje butan plin valj, navpično vstavite butan plin, rdečica vmesnik, in kazalec kaže, da je butan plin cilinder je v celoti zardel ven.

Opomba: ko prvič uporabite plinsko jeklenko, ker je zrak v steklenici, dal plinsko jeklenko v pokončnem položaju, ko rdečica plina, vklopite stikalo za sprostitev notranjega zraka, in nato sperite plin!

Previdnostni ukrepi:

1. Upravljavec mora imeti varilec delovanje potrdilo, ki ga izda nacionalni dela oddelka.Brez licence delovanje povzroča nezaželene posledice in je odgovoren za to!

2. Kisikove jeklenke so pregledana enkrat na tri leta, in plinske jeklenke so pregledana enkrat letno.Na pregled se lahko opravi redni pregled enota, kje se uporabnik nahaja;

3. Hranite plinske jeklenke in kisikove jeklenke stran od viri požara, izogibajte se z visoko temperaturo, sončna svetloba in temperatura ne sme presegati 50 stopinj Celzija, je strogo prepovedano, da knock ali hit kisikove jeklenke in plinske jeklenke s trdo ali težkih predmetov.Hranite jih stran od toplote in ravnanje z njimi previdno!

4. Plinske jeklenke, volumen polnjenja ne sme presegati 1/2 prostornine plina valj;

5. Kisik v kisikove jeklenke, ne more biti porabljena v celoti, oljni tlak 0,5 Mpa, morajo biti hranjeni!

6. Če je kisika, merilnik ne uspe, je treba popraviti in jih nadomestiti s strokovnjaki, in drugim ni dovoljeno razstaviti brez dovoljenja!

7. Plinske jeklenke in kisikove jeklenke ne smemo mešati z drugimi plini, in olje kontaminacije je strogo prepovedano!

8. Varilne pištole, suho-vrste gasilnih aparatov in drugih sorodnih glavni deli, je treba skrbno preveriti, za delovanje in uspešnost pred vsako uporabo.

9. V primeru kršenja zgoraj navedenih zadevah, boste odgovorni za nesrečo!

Opomba: pritisk kisika vir ne sme biti višji od delovnega tlaka majhnih kisika steklenico; temperatura majhne kisika, steklenica bo dvignila nekoliko med kisika, rdečica, ki je običajen fizikalni fenomen!

Ocene

Napišite Recenzijo

Mnenja Strank

Izdelek očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Certificiranje: NOBEN
  • Vrsta: Varjenje baklo