Sledite nam:

Kaj iščete?

Izberite Valuta
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
IZBERITE JEZIK
  • sl
  • Angleščina
  • Francoski
  • Ruski
  • Nemški
  • Španski

Visoko precizne 360-stopinjsko digitalni prikaz ravni vladar merilnik ravni za vladar magnetni kota gauge merilnik nagiba

0 - 0 Ocene
Sku: w81527
Na zalogi Na voljo

Redna cena €27.19 €26.65


Podrobnosti Izdelka

Model izdelka izbor

A. 160 MM (9V baterijo)

B. 160 MM s polnjenjem kit

160 MM plastični material ravni

Korakom za namestitev baterij

Kako uporabljati

Preklopno napajanje:

NO/IZKLOP tipka za vklop izklop.Pritisnite in držite to tipko za 3 sekunde v izključenem stanju, zumer enkrat zapiska, sistem preide v privzeti meritev kota način; dolgo pritisnite ta gumb za 3 sekunde pri moči,-na članici, sistem preide v stanje zaustavitve članici; če LCD osvetlitev ozadja vklopljena hkrati v moči-na članici, se osvetlitev izključi ob istem času, ko shutdown se izvaja.

Vklopite beep: ključ je beep on (izklop) tipka.V moči-na članici, kratek enkrat pritisnite to tipko, pozivni ton bo zvok in zvok simbol bo prikazan na vrhu LCD zaslona, kar pomeni, da pozivni ton vklopljen; ko pozivni ton je bil vklopljen, kratko pritisnite tipko enkrat, pozivni ton bo zvok in na LCD zaslonu se bo prikazalo zvok simbol.V beeping simbol izgine, na vrhu zaslona, ki kaže, da piskanje je izklopljeno.Po pozivni ton je vklopljen, ko se na zaslonu kot je 0° in 90°, na pozivni ton bo pisk za dolgo časa.In črne oznake pod puščico navedba bo povečalo sorazmerno s povečanjem prednastavitev nagiba in poziv zvok bo tudi pisk s povečanjem črne oznake.

Horizontalna kalibracija (umerjanje 0 stopinj):

Ključ je v režimu kalibriranja tipko.Za kalibracije, prosimo, da kalibracijska metoda.

Merjenje načina preklapljanje: 键为模式切换按键.

Kratko pritisnite na ta gumb power-on članice doseči:

A: Normalno naklona prikazovalnika (privzeta nastavitev, ko vklop)

B: % način zaslona, ko merjenja v odstotnih način, odstotek znak "%" nad digitalni zaslon se prikaže.

C: Preklapljanje relativnega kota način prikaza.Ko je relativna kota se prikaže, merjenje se lahko začne z določitvijo nič kadar koli kota.Med relativna kota merjenje kota, bo zaslon flash vsak drugi povečati razliko med relativna kota zaslona in običajnega nagiba zaslona.Za primer, ko je pozivni ton, in vklopljen, pozivni ton bo kratek pisk vsakič način je vključen, in v relativni način, na pozivni ton bo zvok v presledkih, za dolgo časa.

Zaslon zaklepanje:

V DRŽITE ključ je ključ za zaklepanje.V moči-na članici, kratko pritisnite to tipko, se bo za zaklepanje kota prikazano vrednost v tistem času, in prikaže simbol ključavnice "H"; kratko pritisnite to tipko za odklepanje, zaklepanje simbol "H" izgine.

Zaslon osvetlitev ozadja: V moči-na članici, pritisnite in držite tipko LUČKA za 3 sekunde, da vklopite osvetlitev ozadja zaslona LCD in pozivni ton bo kratek pisk in nato pritisnite in držite znova za 3 sekunde, da se izključi osvetlitev, in pozivni ton bo kratek pisk.Če na katero koli tipko operacija se izvaja, če je osvetlitev ozadja vklopljena osvetlitev ozadja pa bo ostal za dolgo časa.Če ni tipko delovanje znotraj 20 sekund, osvetlitev se samodejno izklopi, in osvetlitev ozadja se bo samodejno vklopil, ko je postopek nadaljuje.

Horizontalna kalibracije: Obrnite se na tehtnico in ga postavite na standardni ravni platforme;

2. Pritisnite in držite UMERJANJE za 3 sekunde, sistem preklopi na angle popravek članice, LCD zasloni "CAlL1", in zumer zapiska, nato pa pritisnite znova UMERITE

3. Zaslon "CALL2", vrtenje ravni za 180 stopinj na vertikalni ravnini in jo postavite na vodoravno ravnino, zavrtite vrh ravni navzdol, obraz operaterja, in jo postavite na platformo namestite stabilno; pritisnite znova UMERITE, kot je prikazano, in kalibracijskih je popoln !

Opomba: uporabnik, ki je dejansko nastavitev referenčne 0° točka celotnega instrumenta, ko umerjanje, in ne spremeniti parametrov instrumenta izhodne podatke.

Nadomestna baterija:

Odprite in odstranite pokrov predalčka za baterijo;

Izvlecite baterijo iz držala in jo odstranite prazna baterija;

Dal novo baterijo v prostor za baterije; (Prosimo, da poskrbite, da vaše roke in izdelka, ki so suhi, ko namestite baterijo.)

Vstavite baterijo v ležišče baterije in zaprite pokrov predalčka za baterijo. (Preden zaprete pokrov, prosimo, potrdite, da pozitivni (+) in negativnega (-) pola baterije so pravilno postavljene, da se prepreči nepotrebno škodo na izdelku)

Napake in rešitve:

Če prikazane podatke je nenormalno zaradi nenadnih nesrečah, kot so zunanji trčenja, prosimo, izključite napajanje prvi, vzemite baterije iz vladar, pritisnite in držite "ON_OFF" gumb, za eno minuto, nato pa vstavite baterijo in vklopite napajanje.Če rešitev ni rešen, se, prosimo, obrnite na proizvajalca.

Uporaba predloge:

1. Ko je baterija skoraj prazna, simbol za baterijo, bo bliskavica, baterijo zamenjajte takoj, ko je mogoče.

2. Ker je ta izdelek je primeren le za dva-osi merjenje, ko je kot med tretja os (ie, sprednji in zadnji ravni) in vodoravno je manj kot 45°, LCD-zaslona se bo prikazalo sporočilo o napaki "Err".

Tehnični Podatki:

Napajanje: 9V PP3 alkalne baterije.

Teža: približno 100 gramov (brez baterije)

Samodejni izklop: V moči-na članici, se bo samodejno zaustavi, če ni kota sprememba večja od 0,1° in tipko delovanje v 120 sekundah.

Čas pripravljenosti: približno 700 dni. (Prosimo, odstranite baterijo in ga shranite, ko ni v uporabi dlje časa)

Ocene

Napišite Recenzijo

Mnenja Strank

Izdelek očala

  • razvrsti po barvi: 160 MM (9V baterijo) 160 MM s polnjenjem kit
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: digitalni nivo
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Certificiranje: NOBEN
  • Model: 360 stopinj