Sledite nam:

Kaj iščete?

Izberite Valuta
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
IZBERITE JEZIK
  • sl
  • Angleščina
  • Francoski
  • Ruski
  • Nemški
  • Španski
Nova

LP156WFH-SPR1 M156NWF7 R3 N156HCA-EN1 LP156WFF-SPF LP156WFH-SPR2 15.6" 1920*1080 FHD IPS LCD Zaslon z Matriko 30 Zatiči FHD Mat

0 - 0 Ocene
Sku: w138215
Na zalogi Na voljo

Redna cena €140.33 €133.32


Podrobnosti Izdelka

Dobrodošli v naši trgovini.LP156WFH-SPR1 M156NWF7 R3 N156HCA-EN1 LP156WFF-SPF LP156WFH-SPR2 15.6" 1920*1080 FHD IPS LCD Zaslon z Matriko 30 Zatiči FHD Mat edp 72% visoko spreminjajo LCD Model: LP156WFH-SPR1 M156NWF7 R3 N156HCA-EN1 LP156WFF-SPF LP156WFH-SPR2 NV156FHM-N6A Ločljivost: 1920*1080 FHD IPS Člen Vmesnik: 30pins

· Pogoj: NOVA

· z 90 dnevno garancijo / return obdobju.

. Testirali pred odpremo in 100% dela

. Big red, velik popust, dobrodošli vaše vprašanje.pričakujemo dolgoročno sodelovanje.

OPOMBA: 1.Preden postavite vaše naročilo, če niste prepričani, kateri zaslon se model, ki ga potrebujejo, bodite prepričani, da službo za stranke in bomo dobili nazaj takoj.

2.Mi lahko ladja združljiv zaslon modela glede na popis.Če morate navesti model, prosim, pustite sporočilo ali stik s službo.

Posebno NoticePlease preverite velikost zaslona, ločljivost preden dajanje nalog, Če potrebujete nujno dostave, prosimo, obrnite na našo customer service in uporabo DHL za dostavo.Vendar moraš imeti tovora.hvala

Dostava

1. Bomo ponudili you90 dni garancije.

2. Mi test enega po enega, preden odpremo, 100% delajo dobro, preden odpremo.Prosimo, bodite prepričani nakup.

3. Smo strokovno ekipo, da pack je zelo dobro, da bi se izognili poškodbam, zato prosimo, da ne skrbite za paket.

4. Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije (V večini kupcev je le, da se vrnete problem komponent kot celoten paket.)

5. Zamenjajte novo in dobro, če imaš ponarejene izdelke.Vendar se prepričajte, da je ne uporabljajo in ne človek poškodovan.

6. Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili, da smo se vrnili in napišite "darilo" na dostavo stanja.Prosimo, uporabite rednih in nam številko za sledenje.Ko bomo prejeli elemente, bomo popraviti ali jih zamenjati v najkrajšem možnem času.

7. Prosimo, preverite parceli videz skrbno, ko ga prejmete, in potrdi, če obstaja videz poškodbe.Če je poškodovan, se, prosimo, ne podpiše za to in zagotavljajo slike paket, kot tudi dokazilo dokument na vaši lokalni pošti.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga rešiti problem.

8. Če ste našli izdelek ne deluje normalno, se posvetujte dvakrat, da jo potrdite in nas kontaktirate na prvič.Kupec mora plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina.Smo zavrne vračilo za cilj in vzroka škode izdelka, zaradi nepravilne namestitve.

9.Pomembni Nasveti:

Prosimo, testiranje pred določitvi in prosim, ne odstranite oznako preden ste se potrdi izdelek še ni nobenega problema.Če niste strokovnjak, tako da prosim, ne v njihovo namestitev.Kupec enkrat odstranite oznako, ne ponujamo garancijo.

10. Če ste zadovoljni z izdelki po testiranju, potem lahko namestite na vaš računalnik.Če ne boste zadovoljni , nam pravočasno, to je naš urad ure: od ponedeljka do sobote med 9:30 am 6:30 pm. (Kitajska delovnega časa).Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagali, hvala !

Vrnitev in Garancija

1. Če kupite narobe elemente ali jih ne želite predmet, ki ste ga kupili, ga lahko vrnete nazaj k nam v 3-5 dneh, vendar boste morali ponudbo, ladijski promet pristojbina.Hvala.

2. Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.

3. Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

5. Kupec bo vrnitev ladjar stroškov , če je pokvarjen sami, ali da bi napačen izdelek.

6. Ko prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.

7. Ste have7 daysto obrnite na nas and30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več than7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

Povratne informacije

T1. Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite dobro feedbackwith 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev.

2. Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo jo človek ima, in se bomo potrudili, da reševanje težav.

3. Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.ponudili vam bomo najboljšo rešitev za reševanje vaše težave, vam bomo nikoli ne pustite, da naše stranke izgubili svoj denar.Vaše razumevanje bo zelo dobrodošel!

4. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.Zaradi časovno razliko, vam morda ne bomo mogli odgovoriti na vaša vprašanja takoj.Prosimo, dovolite 24 delovni čas za nas, da odziv.Mi bi poskušali naše najboljše, da vam pomaga na enkrat.Hvala za vaše razumevanje in podporo !

Vašo podporo in razumevanje, so zelo cenjeni.

Hvala, ker ste.

Ocene

Napišite Recenzijo

Mnenja Strank

Izdelek očala

  • Uporaba: Prenosni računalnik
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ločljivost: FHD
  • Številka Modela: LP156WFH-SPR1 M156NWF7 R3 N156HCA-EN1 LP156WFF-SPF LP156WFH-SPR2
  • Certificiranje: CRUUS Certifica
  • Združljiv Blagovne Znamke: Lenovo